LiquidCD

LiquidCD 2.08

Eenvoudige lichtgewicht cd- en dvd-brander

VOOR

  • Makkelijk in het gebruik
  • Opvallend stil

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

LiquidCD is een gratis brander voor je Mac. Wil je snel zonder gedoe een cd of dvd branden, dan ben je met LiquidCD aan het juiste adres. Door zijn kleine omvang vormt de applicatie namelijk geen zware belasting voor je systeem.

Wat opvalt aan LiquidCD is dat het een erg eenvoudig programma is. Zo zal iedereen er raad mee weten. Het menu is recht door zee, kortom je komt niet voor verrassingen te staan. Qua uiterlijk lijkt het erg veel op Burn, met als enige verschil dat je hier ook een tabblad voor foto's hebt.

Wat ons vooral verbaasde, zo erg zelfs dat we er een volledig onderzoeksteam op hebben gezet, is dat tijdens het branden met LiquidCD er amper geluid uit je brander komt. Je luistert dus rustig naar je muziek of kijkt een film terwijl het programma op de achtergrond aan het werk is.

LiquidCD is een brandapplicatie die schittert in eenvoud en gemak. Je hoeft geen kwantumfysica te studeren om met deze software aan het werk te gaan. Iedereen die cd's of dvd's brandt zou LiquidCD dus eens uit moeten proberen.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
LiquidCD

Download

LiquidCD 2.08

Beoordelingen about LiquidCD